iFix - Service iPhone Timisoara

5359 Adăugat de Rosca Sorin

Salutare,

 

Nu e prea placut cand ai probleme cu iPhone-ul nu-i asa?

 

Mai ales ca fara telefon in ziua de azi suntem practic deconectati de la tot ce se intampla in jurul nostru!

 

Stii momentul acela cand iti vine sa arunci cu iPhone-ul de pereti pentru ca te scoate din minti faptul ca nu functioneaza in parametrii normali?

Nu esti singurul, toti trecem prin asta mai devreme sau mai tarziu! :)

 

Cand vine vorba de produsele Apple, piata din Romania ofera o gama foarte variata de optiuni prin care iti poti repara iDevice-ul, piese si componente care mai de care mai "originale" mai "superoriginale"si o multime de service-uri mai bune sau mai putin bune!

 

Ce este amuzant este faptul ca Apple nu vinde componente in piata, ei vand doar produse finite (iphone-uri, ipad-uri, etc)! Deci de unde atatea componente originale pe toate drumurile?

 

Este esential sa stii ca NU EXISTA COMPONENTE NOI ORIGINALE APPLE...exista insa componente ORIGINALE SWAP (second hand- recuperate din alte produse apple) sau componente ORIGINALE REFURBISH (piese sau module originale Reconditionate).

Tot ce inseamna componenta NOUA este de fapt o copie mai mult sau mai putin calitativa!

 

Am deviat putin de la subiect dar este foarte important de tinut minte.... Tu te afli pe aceasta pagina pentru ca iPhone-ul tau iti face probleme .. nu incarca, poate nu se aude foarte bine, nu te mai tine bateria,,,etc !

 

Oricare ar fi problema cu care te confrunti , telefonul are nevoie in primul rand de o CONSTATARE GRATUITA din partea unui tehnician specializat!

 

In urma verificarii amanuntite acesta iti va spune care sunt solutiile recomandate pentru rezolvarea problemei si ce costuri implica acest proces (constatarea se face de obicei pe loc)!

 

Acum este momentul in care decizi cum iti repari telefonul!

Vrei o reparatie de durata cu componente de calitate efectuata de tehnicieni specializati sau vrei o reparatie ce tine 3 zile efectuata in service-urile "de duzina"?

 

Uite cateva beneficii daca iti repari produsul in service-ul nostru:

 

  1. Constatare Gratuita

  2. Telefon la schimb pe perioada reparatiei

  3. Garantie de la 90 de zile la 1 an in functie de defectul remediat

  4. Majoritatea reparatiilor se efectuaza PE LOC

  5. Poti asista la reparatie LiveOnFacebook sau fizic in service!

  6. La orice reparatie care depaseste 200 lei primesti cadou o FOLIE de STICLA in valoare de 40 de lei

 

Daca te incadrezi in categoria oamenilor care apreciaza calitatea si transparenta, atunci te invitam sa ne vizitezi in Timisoara Piata Victoriei nr 7 (vis-a-vis de Catedrala) petru o CONSTATARE GRATUITA, o reparatie rapida si de durata a iPhone-ului tau!

 

 

Cu drag , Echipa iFix Timisoara