De Ce Nu Încarcă iPhone 12 Pro și Cum se Repară?

109

De Ce Nu Încarcă iPhone 12 Pro și Cum se Repară?

Îți dorești să folosești telefonul dar observi, cu stupor, că iPhone 12 Pro nu încarcă. Te întrebi îngrijorat, "de ce nu încarcă iPhone 12 Pro?". Nu ești singur, mulți posesori de iPhone 12 Pro se confruntă cu probleme incarcare iPhone 12 Pro. Dar stai liniștit, nu este nevoie să îți pierzi speranța, căci există multe solutii pentru un iPhone 12 Pro care nu incarca. Află aici cum să diagnostichezi și să rezolvi această problemă, sau, dacă e cazul, unde să găsești un service iPhone 12 Pro pentru incarcare defecta.

Ce poate cauza problemele de încărcare la iPhone 12 Pro?

Există mai multe motive pentru care s-ar putea să te confrunți cu iPhone 12 Pro incarcare lenta sau chiar cu telefonul ce nu încarcă deloc. De la o simplă murdărie în portul de încărcare la o defecțiune hardware, problemele pot varia, inclusiv conectorul de incarcare iPhone 12 Pro defect. Dacă iPhone 12 Pro nu recunoaște încărcătorul, e timpul pentru o diagnosticare problema incarcare iPhone adecvată.

Probleme frecvente de încărcare

 • Blocarea portului de încărcare cu praf sau murdărie
 • Utilizarea unui încărcător sau cablu deteriorat
 • Probleme la nivelul software-ului
 • Defecțiuni ale bateriei
 • Descompunerea componentelor interne

Pașii de rezolvare pentru un iPhone 12 Pro care nu încarcă

Înainte de a te îndrepta către un service autorizat iPhone pentru incarcare, iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a remedia problema acasă:

Verificare și curățare port încărcare

Primul pas este să verifici dacă portul încărcătorului este curat. Folosește o perie mică, cum ar fi cea de la un kit de curățare pentru aparate electronice și înlătură cu grijă murdăria sau scamele. Reține că este important să fii delicat pentru a evita orice daune.

Încercare cu un alt cablu sau încărcător

Un cablu sau încărcător deteriorat poate fi cauza. Testează cu un alt accesoriu compatibil și verifică dacă iPhone-ul începe să se încarce.

Restartare iPhone

Uneori, o simplă repornire poate rezolva problemele legate de software. Ține apăsat butonul lateral și unul din butoanele de volum până când alunecătorul de oprire se afișează, apoi glisează-l pentru a opri telefonul. După câteva secunde, aprinde-l din nou.

Actualizare software

Asigură-te că rulezi cea mai recentă versiune de iOS. Mergi în Setări > General > Actualizare software și instalează orice actualizare disponibilă.

Resetează toate setările

În cazul în care problemele persistă, încercați să resetați toate setările iPhone-ului. Atenție! Acest pas va înapoia toate setările la valorile implicite de fabrică. Mergi la Setări > General > Resetare > Resetează toate setările.

Contactează un service autorizat

Dacă nimic nu funcționează, este momentul să apelezi la experții de la un service iPhone 12 Pro incarcare defecta. Ei vor putea determina dacă ai nevoie de o inlocuire port incarcare iPhone 12 Pro sau de alte reparatii.

Întrebări frecvente - FAQ

Cât costă să repari un iPhone 12 Pro care nu încarcă?

Costurile variază în funcție de tipul defecțiunii. Dacă trebuie înlocuită doar mufa de încărcare sau efectuată o curățare, prețul va fi mai accesibil decât în cazul unei probleme de natură electronică mai complexă.

Este posibil să repar eu însuși problema de încărcare?

Da, uneori poate fi o reparație simplă, cum ar fi curățarea portului sau schimbarea cablului. Totuși, pentru probleme mai complexe se recomandă apelarea la specialiști.

Cum pot să previn problemele de încărcare în viitor?

Pentru a preveni problemele de încărcare, folosește doar accesorii de încărcare originale sau aprobate de Apple, evită să expui telefonul la contact cu lichide și curăță periodic portul de încărcare.

Cum să repari singur problema de încărcare a iPhone 12 Pro - DIY

Ce ai nevoie:

 • Kit de curățare pentru porturile electronice
 • Sursă de lumină bună
 • Încărcător și cablu de rezervă Apple

Pași de urmat:

 1. Opriți telefonul pentru a evita orice posibil scurtcircuit în timpul curățării.
 2. Folosind kitul de curățare, îndepărtați delicat murdăria din portul de încărcare.
 3. Conectați cablul de încărcare la o sursă de energie și la telefon pentru a verifica dacă încarcă.
 4. În cazul în care problema persistă, verificați dacă aveți cele mai recente actualizări de software și efectuați o resetare generală a setărilor telefonului.

Contact iFix Timișoara

Pentru reparatii rapide iPhone 12 Pro incarcare, iFix Timișoara este la dispoziția ta. Suntem cunoscuți pentru transparență și calitatea serviciilor noastre și oferim o garanție cuprinsă între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat.

Ne găsești în Timișoara, Piața Victoriei nr 7 (vis-a-vis de Catedrala). Nu ezita să ne contactezi pentru any întrebări sau programări. Sună-ne la 0356009210, scrie-ne la ifix.office@gmail.com, sau solicită o ofertă de reparație direct pe website-ul nostru, accesând www.i-fix.ro/solicita-oferta. Așteptăm cu nerăbdare să îți oferim cel mai bun suport tehnic pentru iPhone 12 Pro incarcarea!