De ce *iPhone 12 Pro nu mai porneste* și Cum Îl Reparăm?

97

De ce iPhone 12 Pro nu mai pornește și Cum Îl Reparăm?

Este o zi ca oricare alta și deodată te trezești că iPhone 12 Pro nu mai dă semne de viață. Panica se instalează, iar întrebarea "cum ai reuşit performanța să ai acest defect cu dispozitivul?" îți trece prin minte. Stai liniștit! E o situație mai comună decât ai crede, iar în acest articol vei afla de ce s-ar putea întâmpla acest lucru și, mai ales, cum poți remedia problema.

Posibile cauze pentru care iPhone 12 Pro nu mai pornește

Iată câteva dintre cele mai frecvente cauze ce pot duce la probleme de pornire ale iPhone 12 Pro :

 • Bateria complet descărcată sau defectă
 • Probleme la nivelul software-ului
 • Defecțiuni hardware
 • Utilizarea în condiții de umiditate excesivă
 • Impactul din urma căzăturilor sau șocurilor mecanice

Paşii de urmat când iPhone 12 Pro nu mai pornește

Înainte de a te îndrepta spre un service autorizat iPhone 12 Pro, există câțiva pași de diagnosticare pe care îi poți încerca acasă:

 1. Conectează dispozitivul la încărcător și așteaptă câteva minute
 2. Efectuează un hard reset apăsând și menținând butonul lateral și oricare dintre butoanele de volum până la apariția logo-ului Apple
 3. Verifică dacă există actualizări de software disponibile
 4. Connectează iPhone-ul la iTunes sau Finder (pentru macOS Catalina sau mai nou) și încearcă o restaurare

Cum să repari singur iPhone 12 Pro – DIY (Do It Yourself)

În cazul în care ești un utilizator îndrăzneț, poți încerca și câteva soluții de depanare de acasă, totuși, fii conștient de riscuri și asigură-te că ai cunoștințele necesare înainte de a proceda:

 1. Cercetează pe internet ghidurile de depanare disponibile
 2. Fii foarte atent la manipularea componentelor interne pentru a nu agrava problemele
 3. Utilizează unelte potrivite pentru deschiderea și manipularea iPhone-ului

Notă: Deschiderea dispozitivului poate duce la pierderea garanției; recomandăm să folosești această metodă doar dacă ești confortabil cu tehnicile de serviciere și înțelegi riscurile implicate.

Întrebări Frecvente - FAQ

1. Este posibil ca iPhone 12 Pro să nu pornească din cauza unui virus?

Nu, virusii nu sunt o cauză comună pentru care iPhone-ul să nu mai pornească.

2. Ce fac dacă iPhone 12 Pro este în garanție și nu mai pornește?

Cel mai bine este să contactezi direct un service autorizat Apple sau pe furnizorul de la care ai achiziționat telefonul.

3. Se pot pierde datele de pe telefon în timpul procesului de reparare?

Da, există posibilitatea pierderii datelor, de aceea este important să ai un backup actualizat în iCloud sau pe un computer.

4. Cum evit pe viitor aceeași problemă cu iPhone 12 Pro?

Asigură-te că telefonul tău este mereu actualizat cu ultima versiune de iOS, evită expunerea la umiditate și la socuri mecanice puternice, și nu-l lăsa să se descarce complet.

Contactează iFix Timișoara pentru o reparatie profesională

Este posibil ca în ciuda tuturor eforturilor, iPhone 12 Pro să rămână "mort". În acest caz, e timpul să apelezi la specialiști. La iFix Timișoara, situat în Piața Victoriei nr. 7 (vis-a-vis de Catedrala), oferim servicii de reparații iPhone 12 Pro de înaltă calitate. Suntem disponibili la telefon 0356009210 sau prin email la ifix.office@gmail.com. Poti solicita o oferta de reparație accesând https://www.i-fix.ro/solicita-oferta. Prin intermediul programului nostru unic, ai posibilitatea să asisti la procesul de reparație în timp real, fie prin transmisie live, fie personal, în locația noastră.

Dincolo de calitatea serviciilor, promovăm reciclarea și protecția mediului, iar dacă reparația nu este posibilă, avem soluții și pentru reciclare. Pentru confortul tău, putem prelua cereri de reparații de oriunde din România prin intermediul serviciilor de curierat, cu diagnoză inițială gratuită în majoritatea cazurilor. Așadar, dacă ești în căutarea unor soluții pentru un iPhone 12 Pro care nu pornește, lasă-i pe profesioniștii noștri să se ocupe de această problemă! Contactează-ne astăzi și hai să redăm viață gadgetului tău!