De ce iPhone 12 Pro nu mai pornește după actualizare?

83

De ce iPhone 12 Pro nu mai pornește după actualizare?

Ți s-a întâmplat să te trezești cu un iPhone 12 Pro care nu mai răspunde la butonul de pornire după o actualizare? Nu ești singurul. Acest scenariu poate să apară din diverse motive, iar în acest articol vom explora cauzele comune pentru care un iPhone 12 Pro nu pornește și vom analiza pașii de depanare și remediere a defectului de pornire. Dacă te afli în situația de a avea un iPhone 12 Pro mort, nu trebuie să disperi, există soluțiile.

Probleme comune de pornire la iPhone 12 Pro și soluțiile lor

Când un iPhone 12 Pro nu pornește, poate fi vorba fie despre o problemă software, fie despre una hardware. Înainte de a lua drumul unui service autorizat este bine să trecem printr-un proces de diagnosticare. Hai să vedem ce poți verifica chiar tu.

  • Ecranul negru: Poate părea evident, dar, uneori, un ecran negru poate fi semnul unei baterii complet descărcate. Încarcă dispozitivul cel puțin o oră și încearcă din nou să-l pornești.
  • Resetare forțată: Uneori, sistemul se blochează complet. În astfel de cazuri, resetarea forțată poate readuce iPhone-ul la viață. Apasă și eliberează rapid volumul sus, apoi volumul jos și ține apăsat butonul lateral până când apare logo-ul Apple.
  • Modul de recuperare (Recovery Mode): Dacă resetarea nu funcționează, încerci să repornești telefonul în modul de recuperare și faci o restaurare prin iTunes sau Finder (pe macOS Catalina sau mai nou).

Dacă niciuna dintre aceste metode nu funcționează, este posibil să fie vorba de o problemă hardware. Dar, înainte de a ajunge la concluzii, să aruncăm o privire asupra unei secțiuni care te-ar putea ajuta să rezolvi problema acasă.

Secțiunea DIY: Cum să repari singur iPhone 12 Pro care nu mai pornește după actualizare

Înainte de a apela la un service profesionist, există câțiva pași pe care îi poți încerca acasă:

  1. Asigură-te că portul de încărcare este curat și că nu există resturi care ar putea împiedica conectarea corectă a cablului de încărcare.
  2. Încearcă un alt cablu de încărcare și un alt adaptor de alimentare pentru a exclude posibilitatea unei probleme a accesoriilor de încărcare.
  3. Dacă telefonul este recunoscut de computer, dar nu pornește, poți încerca să restaurezi sistemul de operare folosind iTunes sau Finder.

Dacă te simți in siguranță să desfaci dispozitivul, poți verifica conexiunile bateriei. Totuși, acest pas este recomandat doar dacă ai experiență cu dispozitivele electronice.

FAQ - Întrebări frecvente

Ce pot face dacă iPhone 12 Pro nu pornește, chiar după resetare forțată?
În cazul acesta, este indicat să apelezi la serviciile unui service autorizat iPhone, cum este iFix Timișoara, pentru o diagnosticare profesională.
Cum pot diferenția o problemă de software de una de hardware?
Problemele de software sunt adesea rezolvate prin restore sau update de sistem. Dacă dispozitivul nu răspunde la aceste soluții, este posibil să fie o defecțiune hardware.
Este posibil să pierd datele de pe iPhone dacă acesta nu mai pornește?
Dacă backup-ul este actualizat, datele pot fi restaurate. Dacă telefonul nu are un backup recent, un service specializat ar putea recupera datele înainte de reparare.

Contactează iFix Timișoara pentru reparația iPhone 12 Pro

iFix este centrul tău de încredere pentru reparații iPhone în Timișoara. Dacă iPhone 12 Pro nu mai pornește după actualizare și nu știi cum să procedezi, nu ești singur. Contactează-ne la numărul de telefon 0356009210 sau la adresa de email ifix.office@gmail.com. Solicită o ofertă de reparație printr-un clic pe linkul următor: www.i-fix.ro/solicita-oferta. Ne găsești în Timișoara, Piața Victoriei nr. 7. Lasă-ne să ne ocupăm de problema ta cu profesionalism și transparență.

La iFix, credem în reparații de calitate cu garnatie extinsă și susținem inițiativele de protejare a mediului. Suntem aici să te ajutăm și să-ți oferim cea mai bună experiență de service pentru iPhone-ul tău. Te așteptăm!