Cum se face inlocuirea ecranului la Samsung A7 (2017) in Timisoara?

54

Cum se face inlocuirea ecranului la Samsung A7 (2017) in Timisoara?

Ecranul smartphone-ului tău Samsung A7 (2017) a cedat în urma unei căzături neașteptate? Acest scenariu des întâlnit poate fi frustrant, dar, noroc pentru tine, în Timișoara există soluții rapide și eficiente pentru înlocuirea ecranului Samsung A7 2017. Să vedem împreună care sunt pașii pentru reparatia ecranului Samsung A7 2017, opțiunile de service-uri specializate și tot ce trebuie să știi despre acest proces.

Când este cazul să apelezi la un service Samsung A7 Timisoara?

Dacă te confrunți cu un Samsung A7 2017 ecran spart sau cu un display care nu mai funcționează corespunzător, cel mai indicat este să te orientezi către un service autorizat Samsung Timisoara. Astfel, te asiguri că smartphone-ul tău va funcționa din nou la capacități optime.

Opțiuni de service-uri în Timișoara

Există numeroase reparatii Samsung smartphone Timisoara, dar iFix se distinge printr-o abordare unică. Cu sediul în Piata Victoriei nr 7, iFix îți permite să urmărești reparația în direct și îți oferă servicii de înaltă calitate. Numărul de telefon la care poți lua legătura este 0356009210, iar pentru a trimite un mail, adresa este ifix.office@gmail.com. Ai posibilitatea să soliciti oferta de reparatie accesând direct linkul acesta.

De ce să alegi iFix pentru schimbarea ecranului Samsung A7 în Timișoara?

 • Transparență totală și posibilitate de a asista la reparație
 • Garantie între 3 luni și 2 ani
 • Peste 450 de recenzii pozitive pe Google
 • Program de reciclare și responsabilitate față de mediu
 • Preluarea dispozitivelor pentru reparații din întreaga țară

Instrucțiuni înlocuire ecran Samsung A7 - DIY (Do It Yourself)

Îți place să fii mână de lucru și te gândești să efectuezi singur înlocuirea display-ului Samsung A7? Iată câțiva pași cheie:

 1. Înainte de toate, asigură-te că ai toate uneltele necesare și un ambient curat pentru a lucra.
 2. Decuplează telefonul și scoate cartela SIM și tava acesteia.
 3. Folosește o ventuză și o pârghie din plastic pentru a deschide cu grijă carcasa telefonului.
 4. Odată deschis, va trebui să deconectezi diverse cabluri și șuruburi pentru a scoate bateria și alte componente legate de ecran.
 5. Îndepărtează ecranul vechi și aplică noul ecran cu grijă, urmând instrucțiunile specifice achiziționate odată cu acesta.
 6. Asamblează înapoi telefonul, având grijă să reconectezi toate componentele exact ca înainte.

Un tutorial reparatie Samsung A7 mai detaliat poate fi găsit online, însă este important de menționat că această procedură presupune riscuri. Dacă nu ești sigur pe tine, apelează la profesioniști.

Cost inlocuire ecran Samsung A7

Costurile pentru înlocuirea ecranului Samsung A7 variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de calitatea piesei de schimb și complexitatea muncii depuse. La iFix Timișoara, prețurile sunt competitive și reflectă calitatea serviciilor și garanția oferită.

FAQ - Întrebări frecvente

Cât timp durează să se efectueze înlocuirea ecranului la Samsung A7?

La iFix, o reparație standard poate dura câteva ore, în funcție de disponibilitatea pieselor și programul tehnicianului.

Este necesară programarea înainte?

Este recomandată programarea pentru a te asigura că reparația va fi efectuată în cel mai scurt timp posibil.

Ecranul va funcționa la fel ca înainte?

Da, dacă reparația este făcută de un service autorizat, funcționalitatea ecranului va fi restaurată la parametrii inițiali.

Se păstrează datele personale în urma reparației?

În majoritatea cazurilor, datele personale sunt păstrate, dar este indicat să faci un backup înainte de reparație.

Pentru servicii de top, contactează-i pe experții noștri de la iFix. Cu sediul pe Piața Victoriei nr. 7, suntem pregătiți să îți oferim o gama variată de servicii ce se ridica la standardele tale de calitate. Nu aștepta! Solicită o ofertă acum și redă-i telefonului tău Samsung A7 2017 frumusețea și funcționalitatea pe care le merita!