Cum Revivezi iPhone 12 Pro-ul Căzut în Apă?

61

Cum Revivezi iPhone 12 Pro-ul Căzut în Apă?

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți scape iPhone 12 Pro în apă? Din propria experiență, știu că primele momente sunt esențiale. În acest articol, vei descoperi cum să gestionăm împreună această situație neplăcută și să salvăm dispozitivul tău preferat.

Pași Urgenți în Salvarea iPhone 12 Pro Căzut în Apă

Intervenția rapidă poate face diferența între un iPhone 12 Pro funcțional și unul avariat iremediabil. Dacă iPhone 12 Pro nu se mai aprinde după contactul cu apa, iată ce trebuie să faci imediat:

 • Întrerupe imediat alimentarea electrică a dispozitivului.
 • Îndepărtează lichidul cu un material absorbant fără a apăsa tare pe dispozitiv.
 • Evită să folosești uscătorul de păr sau alte surse de căldură directă.
 • Nu încerca să deschizi dispozitivul dacă nu ai experiență - acest lucru poate anula garanția.

După urgență, dispozitivul trebuie dus la un service autorizat iPhone 12 Pro apa pentru diagnosticare și remedierea problemei.

Diagnosticare iPhone 12 Pro Apa la iFix Timișoara

La iFix Timișoara, avem experiență cu reparații iPhone 12 Pro căzut în apă. Ne folosim de tehnologie de ultimă oră pentru a identifica și repara defectele:

 • Realizăm un examen amănunțit care include teste de funcționalitate.
 • Curățăm și dezasamblăm cu grijă dispozitivul.
 • Înlocuim orice componente avariate de lichide.

Asigurăm transparența completă în tot procesul de revive iPhone 12 Pro avarie apa.

Cost Reparație iPhone 12 Pro Apa

Te întrebi cât te costă să îți pui iPhone-ul la punct? La iFix Timișoara, costul reparației iPhone 12 Pro apa este transparent și comunicăm deschis cu clienții noștri înainte de a începe orice intervenție. Vei fi notificat despre opțiuni și prețuri înainte de a lua o decizie.

Sectiune de Intrebari Frequente - FAQ

iPhone 12 Pro nu se mai aprinde, e definitiv stricat?

Neapărat. Deși e un semn negativ, iFix Timișoara oferă soluții de uscare și reparație chiar și pentru dispozitive care nu se mai aprind.

Cât timp durează desfacerea și diagnosticarea?

De obicei, durează câteva ore pentru a desface și diagnostica problema. Totuși, durata poate varia în funcție de complexitatea avariei provocate de apa.

Este posibilă restaurarea datelor după contactul cu apa?

În multe cazuri, datele pot fi restaurate chiar și de pe un dispozitiv avariatic de apa, depinde de severitatea avariei.

Cum să Repari Singur - DIY

Dacă ești adeptul metodei "do-it-yourself", iată câțiva pași pentru a tenta să salvezi iPhone 12 Pro după contact cu apa:

 1. Oprește dispozitivul imediat.
 2. Îndepărtează apa superficială cu un material absorbant.
 3. Păstrează dispozitivul într-un mediu uscat și bine ventilat.
 4. Lasă timp aparatul să se usuce.

Rememorează însă că aceasta este o soluție temporară și recomandăm ca în cel mai scurt timp să apelezi la specialiștii de la iFix Timișoara pentru o depanare iPhone 12 Pro umiditate adecvată și profesională.

Contact iFix Timișoara

Pentru a-ți salva iPhone 12 Pro dintr-o avarie cu apa, contactează iFix Timișoara la numărul de telefon 0356009210 sau trimite-ne un email la ifix.office@gmail.com. Esti binevenit la sediul nostru din Timișoara, Piata Victoriei nr 7, pentru o intervenție rapidă și de încredere. Solicită o ofertă de reparație urmând linkul aici.