Cum Reduci Costurile la Schimbarea Ecranului iPhone?

50

Cât costă înlocuirea unui ecran de iPhone?

Ați scăpat iPhone-ul pe jos și ecranul s-a crăpat sau s-a spart? Se întâmplă adesea și poate fi un moment stresant pentru orice proprietar de smartphone. În acest articol, vom discuta despre costurile de inlocuire a ecranului pentru diferite modele de iPhone, de la iPhone 7 la cele mai recente iPhone 16 Pro Max. Dacă sunteți în căutarea unui service unde să vă reparați dispozitivul în Timișoara, noi, la iFix, suntem aici pentru a vă ajuta.

Costuri estimative de reparație pentru ecranele iPhone

Prețurile pentru înlocuirea ecranelor de iPhone pot varia semnificativ în funcție de mai multe aspecte. Acestea includ modelul iPhone-ului, calitatea componentei de schimb și chiar și disponibilitatea acestora în stocurile producătorilor sau ale furnizorilor de piese de schimb. Amintim că acestea sunt estimări și că prețurile reale pot diferi.

Modelele iPhone 7 până la iPhone X

 • Preț ecran iPhone 7: Reparațiile încep din gama de preț mai accesibilă.
 • Cost reparatii iPhone 8 și X: Aici prețurile încep să crească, iar pentru iPhone X pot fi ceva mai ridicate.

Modelele iPhone XS până la iPhone 11 Pro Max

 • Schimb ecran iPhone XS și iPhone XS Max: Cu tehnologie OLED, costurile sunt mai ridicate decât la modelele anterioare.
 • Înlocuire ecran iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max: Deoarece acestea sunt modele premium, tarifele de schimb sunt pe măsură.

Modelele iPhone 12 până la iPhone 13 Pro Max

 • Reparatie ecran iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max: Aceste modele beneficiază de ecrane de înaltă calitate, ceea ce se reflectă în preț.
 • Valoare reparație iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max: Fiecare nouă generație aduce un cost suplimentar la componentele de inlocuire.

Modelele iPhone 14 până la iPhone 16 Plus

 • Cost reparare ecran iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max: Având în vedere că sunt modelele cele mai noi, înlocuirea poate fi costisitoare.
 • Schimbare display iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus și iPhone 15 Pro Max: Prețurile vor fi stabilite odată ce aceste modele vor deveni disponibile pe piață.
 • Prețuri ecran iPhone 16, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Plus: Estimările vor fi actualizate odată cu lansarea acestor modele.

De ce să alegeți iFix pentru reparații?

Fiind situat în Timișoara, pe Piața Victoriei nr. 7, iFix este centrul de reparații telefoane și tablete ce oferă o gamă largă de servicii, atât software, cât și hardware. Ne mândrim cu transparența noastră, permițându-vă să asistați la întreg procesul de reparație, fie direct, fie prin transmisiune live pe canalele noastre de socializare. De asemenea, oferim garanție între 3 luni și 2 ani în funcție de defectul remediat și avem peste 450 de recenzii pozitive pe Google.

Serviciile noastre de reparații includ:

 • Inlocuire display
 • Inlocuire acumulator
 • Ștergere cont iCloud sau Google
 • Update de soft și multe altele

Call to Action

Dacă aveți nevoie de un service de încredere în Timișoara pentru repararea iPhone-ului dvs., nu ezitați să ne contactați la 0356009210. Echipa iFix este pregătită să vă ofere cele mai calitative servicii și să readucă dispozitivul dvs. la o condiție optimă de funcționare. Așteptăm apelul dvs.!