Cum Economisiți pe Reparația Ecranului iPhone? Prețuri Actualizate

85

Informații Esențiale despre Costurile de Înlocuire a Ecranului pentru iPhone

Posesorii de iPhone știu cât de frustrant poate fi când ecranul lor se sparge sau necesită o reparație urgentă. În articolul de față, vom discuta despre prețul înlocuirii ecranului pentru diferitele modele de iPhone, începând de la iPhone 7 și până la cele mai recente variante, precum iPhone 16 și seria Pro Max. Este esențial să înțelegem că costurile pot varia semnificativ, în funcție de mai mulți factori, inclusiv calitatea piesei de schimb și disponibilitatea acesteia pe piață.

Cost Reparație Ecran pentru Diferite Modele de iPhone

Pe piață există variații de preț atunci când vine vorba de înlocuirea sau reparația ecranelor iPhone. Prețurile fluctuează în funcție de modelul dispozitivului și de opțiunile de reparație disponibile. Următoarea listă prezintă seria de iPhone-uri și câteva detalii referitoare la costul ecranului, fără a specifica sume exacte:

 • iPhone 7 – Opțiuni accesibile în funcție de cerințele producătorilor de piese de schimb.
 • iPhone 8 – Varietate de tarife care acoperă costul reparației ecranului iPhone 8.
 • iPhone X și XS – Prețuri ajustate conform calității display-ului, fie el original sau compatibil.
 • iPhone XS Max – Variații de preț pe piață pentru ecrane de înlocuire, cu diferențe în funcție de furnizor.
 • iPhone 11 serie – Costuri reparații ecran iPhone 11 și variantele Pro și Pro Max, oferind dispozitive pentru bugete diferite.
 • Seria iPhone 12 – Tarife pentru schimbarea display-ului iPhone 12, 12 Pro și 12 Pro Max care reflectă tehnologia avansată implicată.
 • Seria iPhone 13 – Costuri actualizate pentru ultimele inovații în display-uri pentru modelele 13, 13 Pro și Pro Max.
 • Seria iPhone 14 – O gamă de prețuri pentru înlocuirea ecranului pe modelele 14, 14 Plus, 14 Pro și Pro Max, corespunzând nivelului de rafinament tehnic.
 • Seria iPhone 15 și 16 – Informații despre valorile ecranelor iPhone pentru ultimele versiuni și edițiile lor Pro Max și Plus, oferite pe piață.

Când este Recomandată Înlocuirea Ecranului?

Înlocuirea ecranului este recomandată atunci când reparația nu mai este posibilă sau când costurile de reparație depășesc valoarea unei piese noi. Serviciile noastre de înlocuire display, laminare OCA sau înlocuire geam sunt disponibile pentru toate modelele menționate, oferind soluții fiabile și de lungă durată.

De ce să Alegi iFix pentru Reparația iPhone-ului Tău?

La iFix, în Timișoara, aveți posibilitatea de a vă convinge de profesionalismul și transparența serviciilor noastre. Suntem echipa care permite clienților să asiste la întregul proces de reparație, fie că este vorba de o transmisiune live pe rețelele sociale, fie de prezența clientului în incinta service-ului, chiar la biroul tehnicianului. Ne mandrim cu peste 450 de recenzii pozitive pe Google, care atestă satisfacția clienților noștri.

Serviciile Oferite de iFix

 • Inlocuire display și alte componente hardware.
 • Servicii complete de diagnosticare și reparație software.
 • Update de soft, eliminare cont iCloud sau Google, și resoftare.
 • Servicii de buy-back pentru dispozitive defecte și promovarea reciclării.
 • O gamă largă de accesorii și telefoane noi sau second hand, cu garanție extinsă.

La iFix ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare intervenție, oferind o garanție de la 3 luni la 2 ani. Promovăm o abordare eco-friendly, încurajând reciclarea și repararea dispozitivelor în detrimentul achiziției de noi produse, acolo unde este posibil.

În Concluzie

Dacă v-ați confruntat cu probleme legate de ecranul iPhone-ului dumneavoastră și vă aflați în Timișoara, nu ezitați să ne contactați la numărul 0356009210 pentru o estimare a costurilor și pentru a beneficia de serviciile de calitate superioară oferite de iFix. Așteptăm cu interes să vă oferim soluția optimă pentru iPhone-ul dumneavoastră.