Ce Să Faci când *iPhone 12 Pro nu porneste*?

95

Ce Să Faci când iPhone 12 Pro nu pornește?

Ești mândru posesor al unui iPhone 12 Pro, dar se pare că astăzi refuză să pornească? Ecranul rămâne negru oricât ai apăsa pe butonul de power? Dacă ai întâmpinat această problemă, nu te îngrijora, sunt multe persoane care se confruntă cu probleme de pornire iPhone 12 Pro. În acest articol îți vom prezenta câteva soluții pentru iPhone 12 Pro cu ecran negru și cum poți accesa servicii pentru iPhone 12 Pro care nu se aprinde.

Cauze comune pentru care iPhone 12 Pro nu porneste

Înainte de a încerca să reparăm problema, să vedem mai întâi de ce iPhone 12 Pro nu porneste. Există o serie de motive comune care pot cauza această problemă, inclusiv:

  • Bateria complet descărcată sau defectă
  • Software-ul sistemului este corupt
  • Probleme legate de update-ul de sistem
  • Defecțiuni hardware cauzate de umiditate sau căderi accidentale

În multe cazuri, problema poate fi remediată cu câteva pași simpli de diagnosticare a iPhone 12 Pro inactiv sau prin troubleshooting.

Secțiunea DIY: Cum să repari singur iPhone 12 Pro

Dacă ești aventuros și vrei să încerci câteva metode de autoreparare înainte de a apela la un serviciu profesional pentru iPhone 12 Pro care nu pornește, iată câțiva pași pe care îi poți urma:

  1. Încărcați dispozitivul pentru cel puțin o oră.
  2. Încearcă un reset forțat apăsând și eliberând rapid volum sus, apoi volum jos, și apoi ține apăsat butonul lateral până când vezi logo-ul Apple.
  3. Asigură-te că iPhone-ul nu este blocat în modul Headphone sau DFU (Device Firmware Update).
  4. Verifică dacă există un update de software disponibil și instalează-l.
  5. Dacă problema persistă, poți verifica dacă există o defecțiune hardware, cum ar fi o baterie deteriorată sau un buton de power defectuos.

FAQ: Întrebări frecvente

iPhone 12 Pro nu pornește după update, ce să fac?

Dacă iPhone-ul tău nu pornește după un update, este posibil să fie necesară o restaurare prin iTunes sau prin specialistul iPhone 12 Pro. Conectează telefonul la un computer și deschide iTunes pentru a încerca un restore.

Am iPhone 12 Pro blocat pe ecranul de pornire, este grav?

Nu este neapărat un semn grav, adesea este vorba despre o problemă de soft care poate fi rezolvată prin proceduri de restart forțat sau restaurare de sistem.

Cât costă reparatia unui iPhone 12 Pro care nu pornește?

Costul reparatiei poate varia în funcție de natura defectului și dacă este vorba despre o problemă de soft sau hardware. La iFix Timișoara, oferim diagnoza gratuită și vom informa clientul despre cost înainte de a începe reparatia.

Contact iFix Timișoara

Ai nevoie de asistență pentru pornirea iPhone 12 Pro? La iFix Timișoara, echipa noastră de tehnicieni este pregătită să îți ofere suportul tehnic necesar. Nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0356009210, pe adresa de email ifix.office@gmail.com, sau să ne vizitezi la punctul nostru de lucru din Timișoara, Piața Victoriei nr 7. De asemenea, dacă dorești să obții o ofertă de reparație, accesează linkul aici pentru a solicita o ofertă.

La iFix Timișoara ne dedicăm oferirii de reparatii garantate pentru iPhone 12 Pro și susținem reparațiile efectuate cu responsabilitate. Vino să vezi de ce suntem recomandați ca fiind serviciul profesional iPhone de care ai nevoie!