Cât Costă Schimbul Ecranului pentru Modelele iPhone?

85

Cât Costă Înlocuirea Ecranului Pentru Modelele iPhone?

Deținerea unui iPhone este o experiență plăcută, însă când ne confruntăm cu necesitatea de a înlocui un ecran spart sau defect, lucrurile se complică. Prețul înlocuirii unui ecran poate varia enorm în funcție de modelul iPhone-ului și calitatea componentei de schimb. În acest articol, vom explora costurile ce pot surveni atunci când este nevoie de înlocuirea ecranului iPhone, începând cu modelul iPhone 7 și până la cel mai recent model din momentul actual - iPhone 16.

Costul Înlocuirii Ecranului: Ce Influențează Prețul?

Înainte de a discuta despre costuri individuale pentru fiecare model, să considerăm factorii care influențează prețul:

  • Calitatea piesei de schimb: ecran original sau compatibil
  • Disponibilitatea piesei în stoc
  • Costurile de manoperă

Astfel, costurile de înlocuire pot varia și pentru aceeași serie de model. Așadar, țineți cont că prețurile nu sunt fixe și pot fluctua de la o perioadă la alta sau de la un service la altul.

Prețuri Estimative pentru Înlocuirea Ecranelor iPhone

iPhone 7 și iPhone 8 - Clasici și Accesibili

Pret ecran iPhone 7 și cost inlocuire ecran iPhone 8 sunt prin cele mai accesibile opțiuni deoarece acestea aparțin unor generații mai vechi care, cu timpul, au devenit mai permisive din punct de vedere financiar.

iPhone X, XS, XS Max - Pionieri ai Ecranului Edge-to-Edge

Ecranele pentru pret reparatii ecran iPhone X, tarife ecran iPhone XS și schimbare ecran iPhone XS Max pret pot avea valori diferite prin prisma tehnologiei OLED folosite și dimensiunii crescute pentru XS Max.

iPhone 11 Series - Calitate Versus Cost

Cei care caută cat costa ecranul pentru iPhone 11, inlocuire ecran iPhone 11 Pro cost, preturi ecran iPhone 11 Pro Max, trebuie să ia în calcul și îmbunătățirile aduse de seria 11 - calitatea superioară poate influența prețul.

iPhone 12 și iPhone 13 - Ultimele Trenduri în Materie de Ecrane

Având tehnologia Ceramic Shield, tarif ecran iPhone 12, cost schimb ecran iPhone 12 Pro, preț ecran iPhone 12 Pro Max precum și service iPhone 13 ecran pret, inlocuire display iPhone 13 Pro costuri, pret montaj ecran iPhone 13 Pro Max pot fi mai ridicate.

iPhone 14, 15, 16 - Te crucești când vezi prețul?

În cazul celor mai noi modele, cat valoreaza ecran iPhone 14, costuri ecran iPhone 14 Plus, schimb ecran iPhone 14 Pro pret sau chiar tarif ecran iPhone 14 Pro Max reprezintă o sumă considerabilă deoarece inovația și calitatea se plătesc.

Și nu uitați de modelele următoare ale seriei, precum pret ecran iPhone 15, cost inlocuire ecran iPhone 15 Pro, până la ceea ce considerăm vârf de serie în momentul de față, prețuri schimb ecran iPhone 16, cost ecran iPhone 16 Pro Max, preț ecran iPhone 16 Plus.

IFix - Centrul de Reparații Dedicat iPhone-ului Tău

La IFix, situat în Timișoara, Piața Victoriei nr. 7, oferim o gamă completă de servicii pentru ecranele iPhone-urilor tale, de la înlocuirea display-ului până la rezolvarea unor defecte mai complexe. Suntem unici în România, oferind transparență totală - poți urmări procesul fie în timp real pe rețelele de socializare, fie direct la biroul tehnicianului.

Ne mândrim cu peste 450 de recenzii pozitive și o politică de reciclare responsabilă. De fiecare dată când starea reparatiei se schimbă, vei fi notificat prin sms sau email.

Concluzie

În concluzie, dacă te afli în Timișoara și ești confruntat cu un ecran spart sau defect la iPhone-ul tău, sună-ne fără ezitare la 0356009210 pentru o estimare a costurilor și pentru a-ți repara telefonul în cel mai scurt timp posibil. La IFix, prioritatea ta devine prioritatea noastră - reparația rapidă și de înaltă calitate a dispozitivului tău.