Cât Costă Schimbarea Ecranului iPhone-ului Tău?

43

Ghidul Costurilor de Înlocuire a Ecranului pentru iPhone 7 până la iPhone 16 Plus

Când vine vorba de întreținerea unui iPhone, ecranul este adesea una dintre cele mai vulnerabile componente la daune. Prin urmare, posesorii de iPhone sunt adesea interesați de prețurile pentru înlocuirea ecranului, fie că este vorba despre un iPhone 7 sau cel mai recent model, iPhone 16 Plus. Este important de reținut că costurile pot varia în funcție de calitatea componentei şi de disponibilitatea în stocurile producătorilor. De aceea, când iPhone-ul tău prezintă o eroare sau o deteriorare a ecranului, o vizită la iFix - centrul de reparații de telefoane din Timișoara ar putea fi soluția optimă pentru a beneficia de un serviciu transparent, rapid și de încredere.

Prețuri Oriente pentru Înlocuirea Ecranului iPhone

Modelul iPhone 7 și Gama 8

 • Preț ecran iPhone 7: În cazul în care ecranul tău iPhone 7 necesită înlocuire, este esențial să alegi calitatea pentru a-ți păstra experiența de utilizare optimă.
 • Cost reparație iPhone 8X: Aceste modele mai vechi pot avea prețuri de reparație avantajoase, dar nu compromite calitatea.

Ecranele seriei X și 11

 • Schimb ecran iPhone XS: O opțiune populară în rândul utilizatorilor, reparația poate fi realizată cu eficiență la un centru de service.
 • Cât costă iPhone XS Max screen: Model cu dimensiuni mari, este important să iei în considerare calitatea ecranului în momentul înlocuirii.
 • Tarife înlocuire ecran iPhone 11: Fie că este un iPhone 11, 11 Pro sau 11 Pro Max, asigură-te că service-ul ales îți poate oferi un raport bun calitate-preț.

Seriile iPhone 12 și 13

 • Costuri display iPhone 12: Un model recent cu tehnologii avansate care necesită atenție sporită la înlocuire.
 • Service autorizat iPhone 12 Pro: Pentru modelele Pro, alege mereu un service autorizat pentru garanția calității.
 • Reparatii ecran iPhone 13 Pro Max: Un model premium necesită o atenție pe măsură și o investiție într-un ecran original sau de cea mai bună calitate compatibilă.

Cele Mai Noi Modele - Seriile iPhone 14 și 15

 • Valoare înlocuire ecran iPhone 14: Întrucât este o lansare recentă, alege calitatea pentru a menține performanța dispozitivului.
 • Estimare preț iPhone 14 Pro Max: Pentru că prețurile pot varia, este esențial să consulți un service renumit pentru o estimare exactă și onestă.
 • Schimb ecran iPhone 15 oficial: Cu modelele iPhone 15, asigură-te că serviciul de schimbare a ecranului este efectuat de un service oficial sau autorizat.

Evoluția Continuă - iPhone 16 și Peste

 • Cu cât vine iPhone 16 display: În timp ce tehnologia avansează, și costurile de înlocuire pot crește, dar inovația și calitatea sunt neprețuite.
 • Tarife iPhone 16 Pro Max screen: Pentru ultimele modele, consultă specialiștii pentru a înțelege tarifele care reflectă calitatea superioară a reparațiilor.

De Ce să Alegi iFix pentru Reparațiile din Timișoara?

iFix nu este doar un centru de reparații cu locație excelentă în Piața Victoriei nr. 7 din Timișoara, ci și o echipă de profesioniști gata să ofere suportul necesar, transparent și de calitate. Cu un spectru larg de servicii, de la înlocuirea bateriei până la eliminarea zgârieturilor de pe ecran și chiar achiziția sau vânzarea de telefoane noi sau second hand, ai la dispoziție profesionalismul și experiența de care ai nevoie.

Servicii Complexe Oferite de iFix

 1. Inlocuire display și touchscreen cu materiale de calitate.
 2. Servicii de laminare OCA pentru o claritate excelentă a ecranului.
 3. Răspuns rapid la nevoile de service, cu notificări prin SMS și email.
 4. Eliminarea codurilor de acces și actualizări de software.
 5. Program de reciclare pentru dispozitivele ce nu pot fi reparate.

Și nu în ultimul rând, iFix încurajează responsabilitatea ecologică prin promovarea reparațiilor care prelungesc viața dispozitivelor tale și protejează mediul.

Contactează-ne acum!

Dacă ai nevoie de reparații pentru telefon în Timișoara, sună acum la 0356009210 și lasă profesioniștii iFix să-ți readucă dispozitivul la performanța maximă!