Cât Costă Reparația Ecranului Tău de iPhone?

64

Cât Costă Înlocuirea Ecranului la Diverse Modele de iPhone

O defecțiune comună întâlnită la posesorii de iPhone este deteriorarea ecranului. Fie că e vorba de o simplă zgârietură sau de un ecran spart, costul reparațiilor poate varia semnificativ. În acest articol, vom explora prețurile estimative pentru înlocuirea ecranului la diferite modele de iPhone, de la iPhone 7 la iPhone 16 Plus.

Preț înlocuire ecran iPhone 7 și modele ulterioare

Dacă te confrunți cu necesitatea de a înlocui ecranul unui iPhone 7, costurile pot fluctua în funcție de mai mulți factori. Aceeași situație este valabilă pentru modelele mai noi, precum iPhone 8, X, XS, XS Max și așa mai departe până la cel mai recent, iPhone 16 Plus. Încercăm să răspundem la o întrebare comună printre utilizatori: "cât mă costă ecranul iPhone"?

Factori care influențează costul reparației

  • Calitatea componentei: Există opțiuni de ecrane OEM (Original Equipment Manufacturer) sau aftermarket, diferența dintre acestea reflectându-se în preț și calitate.
  • Disponibilitatea în stoc: Prețurile pot varia și în funcție de oferta și cererea pentru anumite componente la un moment dat.
  • Modelul iPhone: Cu fiecare generație nouă, tehnologia devine mai avansată, iar costul componentelor poate crește consecvent.

Reparații Ecrane iPhone Seria 11, 12 și 13

De la iPhone 11, Pro și Max, până la seria 13, fiecare avansare tehnologică aduce un ușor supliment la tarife. Amintim că un "tarif schimb display iPhone XS" ar putea fi diferit comparativ cu "înlocuire ecran iPhone 13 Pro Max preț".

Servicii Reparații iPhone 14 și Modelele Următoare

Pentru noile modele, cum sunt iPhone 14 și 14 Pro, inclusiv 15 și 16, procesul reparativ poate fi și mai sofisticat, iar "costul unui ecran iPhone 14 Pro Max" reflectă această complexitate.

Cum procesăm reparațiile la iFix Timișoara

La iFix, sediul nostru din Piața Victoriei nr. 7, Timișoara, oferim o gamă largă de servicii, inclusiv "inlocuire display" și "reparatii telefoane", cu diferite opțiuni de calitate pentru ecranul tău iPhone. Suntem unicul service din România ce permite clienților să asiste la reparatii, fie online, fie direct în service.

Garanția și Transparența Serviciilor noastre

Oferim o garanție de la 3 luni la 2 ani, în funcție de defectul remediat, și suntem mândri de cele peste 450 de recenzii pozitive pe Google. În plus, avem un angajament către mediu, favorizând reciclarea dispozitivelor ce nu mai pot fi repuse în funcțiune.

Pentru Clienții din Timișoara

Dacă te afli în Timișoara și ai nevoie de un service de încredere, te invităm să ne contactezi la numărul 0356009210 pentru orice informații despre "inlocuire acumulator", "inlocuire sticla ecran" sau alte servicii de specialitate. Suntem aici pentru a ajuta!

În concluzie, iFix îți stă la dispoziție pentru a-ți reda funcționalitatea și strălucirea iPhone-ului tău, indiferent de model. Prețurile pot varia, dar dedicarea noastră pentru a oferi servicii de calitate rămâne constantă.