Cât Costă Reparația Ecranului la Modelele iPhone?

133

Costurile Schimbării Ecranului pentru iPhone - Ghid Complet pentru Proprietarii de iPhone

Un ecran spart sau defect pe un iPhone poate fi deranjant și, de multe ori, primejdia de a continua să folosești telefonul în acele condiții poate dăuna și mai mult dispozitivul. Aflați aici care sunt costurile estimative pentru înlocuirea ecranului pe diferite modele de iPhone, de la iPhone 7 la cele noi aparute, serie 16, și cum vă putem ajuta la iFix, service-ul tău de încredere din Timișoara.

Ce Afectează Costul Schimbării unui Ecran de iPhone?

Fie că vorbim despre un preț ecran iPhone 7, cost schimb ecran iPhone 8 sau servicii schimb ecran iPhone 12 Pro, prețul final poate varia pe baza mai multor factori:

 • Modelul iPhone-ului: iPhone-urile mai noi au, în general, costuri mai mari la înlocuirea ecranului.
 • Tipul ecranului: Dacă optați pentru un ecran original sau unul aftermarket de calitate.
 • Disponibilitatea componentelor: Prețul poate varia în funcție de disponibilitatea stocurilor furnizorilor la momentul reparației.

Diferența de Preț între Modelele iPhone

Pentru a vă oferi o idee generală, am structurat modelele de iPhone și ordinea lor lansării, pentru a înțelege cum variază costurile de la un model la altul fără a specifica un preț exact:

 1. iPhone 7 și 8 (inclusiv variantele Plus și X): Sunt modele mai vechi, deci costurile sunt mai accesibile.
 2. iPhone XS și XS Max: Costurile cresc datorită tehnologiei display-urilor OLED.
 3. iPhone 11 (inclusiv Pro și Pro Max): Continuă trendul crescător, însă se poate găsi o mare varietate de opțiuni de înlocuire.
 4. iPhone 12 și 13 (inclusiv Pro și Pro Max): Costurile sunt afectate de noile tehnologii de ecran și de tipul de ecran Ceramic Shield.
 5. iPhone 14 și 15 (inclusiv variante Plus și Pro): Fiind modele recente, au costurile cele mai ridicate de pe piață în prezent.
 6. iPhone 16 (inclusiv Pro și Plus): Încă foarte noi, așteptați-vă la tarife premium pentru înlocuire.

iFix - Soluția ta de Încredere în Timișoara

La iFix, situat in Piața Victoriei nr. 7, clientul se poate bucura de transparență totală. Oferim posibilitatea de a asista la reparație prin transmisiune live sau chiar la biroul tehnicianului, astfel vă puteți asigura de calitatea serviciilor noastre. Iar pentru a veni în ajutor, vă oferim o gamă largă de servicii pentru întreținerea și repararea iPhone-ului dumneavoastră, de la înlocuire display până la reparare ecran iPhone 15 Pro preț și multe altele. Deținem peste 450 de recenzii pozitive, fapt care demonstrează încrederea și satisfacția clienților noștri.

De Ce să Alegeți iFix pentru Reparații?

 • Transparență în procesul de reparații: Puteți urmări tot procesul, asigurându-vă de calitatea reparației.
 • Garantie între 3 luni și 2 ani în funcție de defectul remediat.
 • Program de reciclare și politici eco-friendly: Ne pasă de mediul înconjurător și susținem reparația în detrimentul înlocuirii.
 • Servicii complete de reparatii, de la hardware la software.
 • Comunicare eficientă cu clientul: Informăm prin SMS și email despre orice schimbare în procesul de reparație.

Dacă aveți nevoie de o înlocuire ecran iPhone sau de orice alt serviciu pentru telefonul dumneavoastră, sunați acum la numărul 0356009210 pentru service specializat în Timișoara, la iFix. Așteptăm apelul dumneavoastră pentru a vă oferi cea mai bună soluție!