Cât Costă Reparația Ecranului iPhone? Ghid Complet 2023

22

Cât Costă Înlocuirea unui Ecran de iPhone?

Când vine vorba de telefoanele iPhone de la Apple, unul dintre incidentele frecvente se referă la deteriorarea ecranului. Această problemă comuna poate apărea din diverse motive, cum ar fi căderile accidentale sau loviturile neașteptate. Astfel, posesorii de iPhone sunt deseori interesați de costurile reparațiilor de display pentru modelele lor, începând cu iPhone 7 și până la cele mai recente versiuni precum iPhone 16 și variantele Pro Max aferente acestora.

Prețuri și Calitate în Înlocuirea Ecranelor de iPhone

Înainte să abordăm lista variată de modele și reparatii asociate, este important să reținem că prețurile pot varia semnificativ. Acest lucru se datorează atât calității componentelor înlocuite, cât și disponibilității acestora în stocurile producătorilor sau furnizorilor de piese de schimb. Totodată, reparam orice model, începând de la iPhone 7 și iPhone 8 X, continuând cu seria iPhone XS și ajungând la recentele serii iPhone 14, iPhone 15 și impresionantul iPhone 16. Analizăm fiecare situație în parte pentru a determina cea mai buna soluție de reparare.

 • iPhone 7: Ecranul acestui model poate fi recondiționat sau înlocuit, oferta noastră acoperind posibilitățile diverse de reparare.
 • iPhone 8 și X: Confruntați cu o problemă a display-ului? Opțiunile noastre de reparație vă stau la dispoziție.
 • iPhone XS și XS Max: Nu lăsați un ecran fisurat să vă umbrească experiența iOS, optați pentru o reparație eficientă.
 • iPhone 11 Pro și 11 Pro Max: Calitatea înlocuirii ecranului este esențială pentru menținerea performanței touchscreen-ului.
 • iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max: Oferim servicii precise și rapide de schimbare a ecranului pentru această serie populară.
 • iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max: Dacă v‑ați trezit cu ecranul spart, nu vă faceți griji; îl vom repara cu profesionalism.
 • iPhone 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max: Înlocuim ecranul cu piese de calitate, restabilind funcțiile native ale dispozitivului dvs.
 • iPhone 15, 15 Pro, 15 Plus, 15 Pro Max: Tehnologia avansată necesită o atenție sporită, iar noi suntem echipați să gestionăm aceste reparatii.
 • iPhone 16, 16 Pro Max, 16 Plus: Asigurați-vă că reparația ecranului dvs. este făcută de profesioniști, pentru o longevitate crescută a telefonului.

De ce să Alegi iFix pentru Reparația Ecranului Tău?

La iFix, situat în Timișoara, punem accent pe transparență și satisfacția clientului. Reputația noastră este întărită de peste 450 de recenzii pozitive pe Google și de o garanție între 3 luni si 2 ani, în funcție de defectul remediat. Suntem unici în România prin posibilitatea oferită clienților de a asista la procesul de service, fie prin transmisiune live, fie prin prezența în service.

Ne dedicăm protejării mediului prin practici de reciclare și încurajăm repararea dispozitivelor ca alternativă sustenabilă față de achiziția de echipamente noi. Comunicăm constant cu clienții noștri, ținându-i la curent cu progresul reparației prin sms și email.

Lista Noastră de Servicii Include:

 • Înlocuire display și acumulator
 • Reparare și înlocuire sticlă ecran printr-un proces avansat de laminare OCA
 • Soluționarea cazurilor de dispozitive ce se încălzesc sau se resetează
 • Ștergere cont iCloud sau Google, actualizare software și multe alte servicii

Dacă ecranul iPhone-ului dvs. necesită o reparație și sunteți din Timișoara, nu ezitați să ne contactați la 0356009210 pentru a stabili o programare. Fiți siguri că ne vom ocupa de dispozitivul dvs. cu cea mai mare grijă și profesionalism, pentru a-l aduce înapoi la funcționalitate optimă.

Concluzie

Nu permițeți ca un ecran spart sau deteriorat să vă limiteze experiența cu iPhone-ul. La iFix, poți avea încredere că telefonul tău este în mâini bune. Cu o vastă experiență, o abordare prietenoasă și transparentă, noi suntem soluția pentru toate nevoile dvs. de reparare iPhone în Timișoara. Așadar, contactați-ne și redați viața ecranului dvs. - pentru că un iPhone funcțional înseamnă o conexiune neîntreruptă la lumea digitală care ne înconjoară!