Cât Costă Reparația Ecranelor Seriilor iPhone?

77

Cât costă un ecran de iPhone? Ghid complet pentru modele de la 7 la 16 Pro Max

Aveți un iPhone cu ecranul spart sau deteriorat? Schimbarea ecranului este o procedură comună, iar costurile pot varia considerabil în funcție de modelul iPhone-ului dvs. și de tipul de ecran pe care decideți să-l folosiți pentru înlocuire. E important de știut că preturile pot diferi în funcție de calitatea componentei și de disponibilitatea în stocurile producătorilor. Haideți să descoperim împreună o gamă largă de informații referitoare la costurile ecranelor pentru diferite modele de iPhone, de la 7 la 16 Pro Max.

Pret ecran iPhone 7 și cost inlocuire ecran iPhone 8 X

Să începem cu modelele mai vechi. Un ecran pentru iPhone 7 sau iPhone 8 X va avea un cost mai mic comparativ cu modelele mai noi. Totuși, trebuie să țineți cont de faptul că pe măsură ce modelele devin mai vechi, e posibil să întâmpinați o disponibilitate mai scăzută a pieselor originale.

Preturi ecrane iPhone XS și schimbare ecran iPhone XS Max

Moving up, the iPhone XS and XS Max, with their high-resolution OLED displays, could be more costly to replace. If you're looking for a premium repair that retains the original display quality, be sure to verify the type of screen offered by your repair service.

Tarife reparatie ecran iPhone 11 și pret inlocuire display iPhone 11 Pro

Modelele iPhone 11 reprezintă o tranziție către inovații mai noi în tehnologia ecranelor, iar aceasta se reflectă și în costurile de înlocuire. Sfatul nostru e să cântăriți opțiunile dintre un ecran original și unul aftermarket de calitate.

Costuri ecran iPhone 11 Pro Max și preț ecran original iPhone 12

Dacă aveți un iPhone 11 Pro Max sau un iPhone 12, știm că vă doriți performanță și claritate impecabilă. Optând pentru un ecran original veți beneficia de această calitate, însă costurile vor fi pe măsură.

Cost reparatii ecran iPhone 12 Pro și preturi display iPhone 12 Pro Max

Pentru iPhone 12 Pro și 12 Pro Max, repararea ecranului poate reprezenta un investiție semnificativă. Fiind modele de top, recomandăm întotdeauna utilizarea unor componente originale pentru menținerea standardelor de calitate ale Apple.

Inlocuire ecran iPhone 13 ieftin și tarife schimb ecran iPhone 13 Pro

Iată că ajungem și la seria iPhone 13. Dacă sunteți în căutarea unei soluții mai ieftine pentru înlocuirea ecranului modelului dvs. iPhone 13 sau 13 Pro, există și variante aftermarket ce pot oferi un raport calitate-preț decent.

Cost schimbare display iPhone 13 Pro Max și preturi ecrane iPhone 14

În cazul iPhone 13 Pro Max, avem de-a face cu un ecran de dimensiuni considerabile și de o calitate superioară. Acesta poate determina un cost de înlocuire pe măsură. La fel, un ecran pentru iPhone 14 presupune o tehnologie avansată și, consecutiv, un preț adecvat pentru reparatie.

Cost reparatie ecran iPhone 14 Plus și tarif inlocuire ecran iPhone 14 Pro

Ajungând la iPhone 14 Plus și 14 Pro, discutăm despre ultimele inovații în materie de display-uri din partea Apple. În consecință, recomandăm reparatii efectuate de specialiști cu componente de cea mai bună calitate.

Pret ecran iPhone 14 Pro Max și inlocuire display iPhone 15

Pentru un iPhone 14 Pro Max, ecranul cu Super Retina XDR va dicta un tarif premium pentru înlocuire. Și nu uitați, cu fiecare nouă serie, costurile pot crește datorită îmbunătățirilor aduse de Apple.

Costuri ecran iPhone 15 Pro și pret reparatii ecran iPhone 15 Plus

Modelele iPhone 15 Pro și 15 Plus, ne așteptăm să vină cu noi provocări în ceea ce privește reparatia ecranelor. Calitatea și complexitatea acestor display-uri vor fi reflectate în tarifele de înlocuire.

Tarife ecran iPhone 15 Pro Max și pret schimb ecran iPhone 16

Când discutăm despre un iPhone 15 Pro Max sau despre iminentul iPhone 16, avem în vedere cea mai nouă tehnologie și, implicit, costurile aferente pentru ecrane de top.

Cost inlocuire ecran iPhone 16 Pro Max și ecran original iPhone 16 Plus

În cazul celor mai noi modele, cum ar fi iPhone 16 Pro Max și 16 Plus, presupunem că vom întâmpina niște ecrane revoluționare și, prin urmare, niște costuri pe măsură. Așadar, este esențial să vă informați și să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile și bugetul dvs.

Dacă aveți nevoie de servicii profesionale de reparații în Timișoara, iFix este alegerea ideală. Suntem transparenți și de cuvânt, oferim garanții cuprinse între 3 luni și 2 ani, în funcție de tipul defectului remediat. Pentru orice nelămuriri sau programări, nu ezitați să ne sunați la 0356009210, și vom asigura ca dispozitivul dvs. să fie tratat cu cea mai mare grijă.

La iFix, vă oferim posibilitatea să asistați la întreg procesul de reparare, fie prin transmisiune live pe rețele de socializare, fie prin prezența fizică în service, lângă biroul tehnicianului. Adoptăm o abordare eco-friendly și încurajăm reciclarea produselor ce nu pot fi reparate. Ai un iPhone avariat? Ia în considerare reparația în locul achiziției unui telefon nou - este o opțiune mai sustenabilă și poate fi mult mai rentabilă.

Concluzie

În final, fie că aveți un iPhone 7 sau sunteți proprietarul mandru al unui iPhone 16 Pro Max, la iFix în Timișoara, ne asigurăm că telefonul dvs. va fi reparat cu profesionalism și grijă. Prețurile pentru ecrane variază și depind de modelul telefonului și tipul de ecran ales, însă rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor dvs. Sunați acum la 0356009210 și planificați o vizită la noi. Vă așteptăm!