Cât Costă Repararea Ecranului iPhone-ului Tău?

91

<>

Cât Costă Inlocuirea Ecranului pentru Modelele iPhone?

A avea un iPhone cu ecranul spart poate fi frustrant, dar soluţia se află la doar un telefon distanţă. La iFix Timişoara, înțelegem importanța telefonului în viața ta de zi cu zi şi oferim servicii profesioniste pentru a-l readuce la starea iniţială. Aici, vei descoperi costurile aproximative pentru înlocuirea ecranului, care variază în funcţie de modelul iPhone-ului tău şi de calitatea componentelor folosite.

Inlocuire Ecran iPhone - Gama Completa de Servicii

La iFix, te ajutăm cu un serviciu de schimb ecran indiferent de modelul iPhone-ului tău, de la iPhone 7 la noul iPhone 16. Înţelegem că preţul reparatiei este un factor important, însă acesta poate varia. Nu pot oferi o estimare de preţ exactă, însă te asigurăm că suntem atât competitivi, cât şi transparenti în preţurile noastre.

 • Pret ecran iPhone 7: O opţiune economică pentru un model mai vechi.
 • Inlocuire ecran iPhone 8 X: Redă-i strălucirea iniţială cu un ecran de înaltă calitate.
 • Cost reparatie ecran iPhone XS: Tarife adaptate pentru o tehnologie inovatoare.
 • Schimb ecran iPhone XS Max: Ecranul mare necesită o atenţie pe măsură şi componente de calitate.
 • ... 

Continuăm cu aceeași expertiză pentru fiecare model, până la cele mai noi iPhone 16 Pro Max, asigurându-te că beneficiul întotdeauna de servicii de vârf.

Cat Costa Ecranul unui iPhone Nouer?

În cazul modelelor mai noi, precum iPhone 14 sau iPhone 15, prețul schimbării ecranului poate fi mai ridicat, reflectând avansul tehnologic. Însă alegerea noastră de componente include atât piese originale, cât şi alternative de calitate, pentru a oferi soluţii adaptate bugetului fiecărui client. Serviciul de schimb ecran iPhone 14 Pro, de exemplu, este executat cu precizie şi atenţie la detalii.

De ce să Alegi iFix pentru Reparaţii iPhone?

La iFix, ne mândrim cu transparenta şi calitatea serviciilor noastre. Iată de ce ar trebui să ne alegi pentru înlocuirea ecranului tău iPhone:

 • Practicăm un sistem unic prin care clientul poate urmări întregul proces de reparatie, fie prin transmisiune live, fie prin prezenţă fizică.
 • Oferim o gamă variată de reparații, de la inlocuirea display-ului, bateriei sau soluţionarea altor defecte hardware.
 • Fiecare reparaţie este însoţită de o garanţie între 3 luni şi 2 ani.
 • Unde repararea nu este o opţiune, promovăm reciclarea produselor pentru a proteja mediul.
 • Comunicăm stadiul fiecărei reparații, ţinând clienţii noştri la curent prin sms sau email.
 • Avem un impresionant istoric de recenzii pozitive şi o clientelă de companii locale mari.

În concluzie, dacă te confrunţi cu un ecran spart sau deteriorat la modelul tău iPhone, soluţia este aproape. Contactează-i pe profesioniştii de la iFix Timişoara la numărul 0356009210 pentru o estimare a costului şi pentru un serviciu de inlocuire ecran de inalta calitate. Situat în centrul oraşului, pe Piaţa Victoriei nr. 7, iFix este alegerea ideală pentru reparatiile tale iPhone.