Cât Costă Repararea Ecranului iPhone? Comparativ Prețuri 2023

72

Cât te costă să-ți înlocuiești ecranul de iPhone?

Ecranele iPhone sunt cunoscute pentru claritatea și sensibilitatea lor la atingere, dar ce se întâmplă când această bijuterie tehnologică se crapă sau se sparge? Așadar, ești în căutarea unui preț ecran iPhone 7 sau vrei să afli mai multe despre costul unei reparații de ecran pentru iPhone XS Max? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit.

Înainte de toate, este important de reținut că prețurile pot varia considerabil în funcție de mulți factori, inclusiv calitatea pieselor de schimb și disponibilitatea acestora în stocurile distribuitorilor. Alege mereu un serviciu profesional ca iFix, cu prezența în Timișoara, Piața Victoriei nr. 7, pentru a te asigura că telefonul tău este în mâinile unor experți.

Ce implică înlocuirea ecranului unui iPhone?

Procesul de înlocuire a unui display iPhone este o operațiune delicată, ce ar trebui să fie efectuată de către tehnicieni experimentați. Dar, înainte să ne gândim la service, să explorăm costurile orientative legate de diferite modele de iPhone.

iPhone 7 și iPhone 8 X

Pentru modele mai vechi ca iPhone 7 sau iPhone 8 X, înlocuirea display-ului poate fi puțin mai accesibilă, însă este esențial să alegi piese originale pentru a păstra calitatea și funcționalitatea dispozitivului.

iPhone XS, XS Max și Serie 11

Modelele iPhone XS și XS Max necesită o investiție mai mare când vine vorba de schimbarea ecranului, iar pentru seria iPhone 11 – inclusiv 11 Pro și 11 Pro Maxtariful pentru înlocuirea ecranului reflectă în mod cert tehnologia avansată pe care o aduc.

iPhone 12 și 13

Modelele din seria iPhone 12 și 13 sunt printre cele mai dorite pe piață, dar și cele mai costisitoare atunci când vine vorba de reparatii, indiferent că e vorba de un iPhone 12 Pro Max sau de un iPhone 13 Pro Max. Pentru aceste device-uri, serviciile de înlocuire cer precizie și piese de înaltă calitate.

iPhone 14 și 15

Tehnologia avansând, modelele iPhone 14, inclusiv 14 Pro Max, și gama iPhone 15, de la 15 Pro la 15 Pro Max, presupun costuri concentrate pe inlocuirea ecranului original și pe asigurarea performanței fără compromisuri.

Noul iPhone 16

Și nu în ultimul rând, pentru ultimul strigăt în materie de tehnologie Apple – iPhone 16, 16 Pro Max, și 16 Plus - prețurile pentru display și manoperă reflectă inovațiile și complexitatea ecranelor de ultimă generație.

De ce să alegi iFix pentru reparatiile tale de iPhone?

  • Oferim garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat.
  • Transparenta - suntem singurul service care îți permite să urmărești întregul proces de reparații, live sau chiar în service.
  • Serviciile noastre variază de la înlocuirea unor componente simple precum baterii sau geamuri, până la repararea daunelor complexe și actualizări software.
  • Promovăm sustenabilitatea prin reciclarea produselor ce nu mai pot fi reparate și încurajăm repararea dispozitivelor vs. achiziția de noi.

Call to Action

Te confrunți cu un ecran de iPhone spart sau deteriorat? Nu aștepta prea mult, contactează-ne acum la 0356009210 pentru a programa o reparație rapidă și eficientă la iFix în Timișoara!

Concluzie

Costurile pentru repararea sau înlocuirea ecranului tău de iPhone pot varia în funcție de model și de specificațiile necesare. La iFix, ești sigur că ai parte de servicii profesionale și transparente, oferite de tehnicieni care îți tratează dispozitivul cu maximă atenție. Hai să salvăm împreună dispozitivul și să ne bucurăm de tehnologie cât mai mult timp posibil!