Cât Costă Înlocuirea Ecranului pentru iPhone 7-16?

98

Cât Costă Înlocuirea Ecranului la Modelele iPhone?

Într-o lume unde telefonul mobil a devenit un însoțitor de nădejde în toate activitățile cotidiene, un ecran spart poate reprezenta o adevărată provocare. Află în acest articol despre costurile aferente înlocuirii ecranului pentru o gamă variată de modele iPhone, precum iPhone 7, 8, X și multe altele, și cum te poate ajuta iFix, centrul de reparații de telefonie mobilă din Timișoara, să rezolvi această problemă cât se poate de repede și eficient.

Variabilitatea Prețurilor la Înlocuirea Ecranului iPhone

Costurile pentru înlocuirea ecranului unui iPhone pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv modelul telefonului și calitatea componentelor folosite. Important de reținut este că prețurile nu sunt fixe și pot suferi modificări în funcție de disponibilitatea stocului și de calitatea ecranului de înlocuire - fie că optezi pentru un ecran original Apple, fie pentru unul aftermarket de înaltă calitate.

  • Pret ecran iPhone 7
  • Costuri reparatie iPhone 8 X
  • Pret inlocuire ecran iPhone XS
  • ... și lista continuă pentru toate modelele menționate, până la ultimul lansat iPhone 16 Plus.

Alegerea Corectă a Centrului de Reparații

La iFix în Timișoara, înțelegem importanța telefonului în viața ta și oferim o gamă largă de servicii pentru a te asigura că dispozitivul tău este întotdeauna într-o formă perfectă. Fie că ai nevoie de inlocuire display, inlocuire acumulator sau alte servicii de reparații, echipa noastră de profesioniști este pregătită să-ți vină în ajutor.

Transparență și Profesionalism

Ceea ce ne diferențiază pe piața serviciilor de reparatii telefoane este abordarea transparentă. Suntem singurul service din România care îți oferă posibilitatea să asisti la reparații, fie prin transmisiune live pe rețelele de socializare, fie direct în service, lângă tehnician. Așadar, nu ezita să apelezi la numărul 0356009210 pentru a programa o intervenție în service-ul nostru din Timișoara.

Respect Pentru Mediu și Dispozitivele Tale

Conștienți de importanța protejării mediului, la iFix promovăm reciclarea și oferim un program special pentru produsele care nu mai pot fi reparate. În plus, încurajăm repararea dispozitivelor în detrimentul achiziției unora noi, oferind în același timp o garanție cuprinsă între 3 luni și 2 ani în funcție de tipul de defecțiune remediat.

Ce Servicii Oferim?

Pe lângă înlocuirea ecranului, iFix se ocupă de o gamă diversă de probleme ce pot apărea pe parcursul utilizării unui smartphone:

  • Înlocuirea acumulatorului
  • Înlocuirea sticlei ecran prin procedeul OCA
  • ... și multe alte servicii detaliate anterior.

Dacă Ai Probleme cu iPhone-ul, Noi Suntem Soluția!

Cu peste 450 de recenzii pozitive pe Google, iFix se mândrește cu satisfacția clienților săi. Suntem experți în domeniu și reușim să oferim rezultate remarcabile, indiferent de complexitatea defecțiunii. Este important să știi că, în majoritatea cazurilor, reparația este o alternativă viabilă și cost-eficientă în comparție cu achiziționarea unui dispozitiv nou.

În Concluzie

Indiferent de modelul iPhone-ului tău, repararea ecranului spart nu trebuie să fie un proces complicat sau scump. Ai grijă de dispozitivul tău și de bugetul tău alegând iFix, centrul de reparatii telefoane din Timișoara, unde transparența și profesionalismul sunt întotdeauna la ordinea zilei.

Pentru mai multe informații și o evaluare exactă a costurilor reparației, contactează-ne telefonic și ne vom asigura că vei primi cele mai bune servicii disponibile.