Apple vine cu surprize referitoare la noile iPhone 15 Pro

220 Adăugat de Marian Rosca

În ultima lună a primăverii, au apărut informații noi legate de unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului, iPhone 15 Pro. Potrivit acestor informații, Apple ar urma să renunțe la slider-ul mute, înlocuindu-l cu un buton capacitiv, pe care utilizatorii îl vor apăsa cu putere pentru a trece telefonul în modul silentios.

Cu lansarea seriilor iPhone 15, Apple urmează să introducă o serie de schimbări semnificative la nivelul butoanelor dispozitivelor sale. Înlocuirea butoanelor fizice cu butoane "solid state" este o mişcare îndrăzneaţă, care va oferi utilizatorilor o serie de beneficii, precum personalizarea butoanelor şi controlul mai precis asupra lor prin opţiunea "Sensitivity".

De asemenea, noile butoane solid state sunt dotate cu un chip nou ultra low energy, care va permite utilizatorilor să le folosească chiar şi atunci când dispozitivul nu mai are suficientă baterie sau este oprit. Acest lucru va oferi un nivel de flexibilitate şi convenienţă fără precedent.

Butoanele capacitive solid state sunt, de asemenea, proiectate să ofere feedback-ul adecvat prin intermediul Taptic Engine, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor fi capabili să simtă şi să audă comanda efectuată, permiţându-le să aibă mai multă încredere în acţiunile lor. În plus, butonul Action programabil este o altă noutate importantă, care va oferi o flexibilitate suplimentară utilizatorilor, permiţându-le să asocieze diferite funcţii acestuia.

În general, aceste schimbări vor aduce o îmbunătăţire semnificativă a experienţei utilizatorilor de iPhone 15 Pro, evidenţiind eforturile constante ale Apple de a îmbunătăţi performanţa şi designul dispozitivelor sale. Cu aceste inovaţii, Apple continuă să demonstreze că este un jucător important în lumea tehnologiei şi să consolideze poziţia sa pe piaţă.